O nama

Tvrtka Hardi Consulting od 2014.  godine uspješno provodi poslovno savjetovanje, edukaciju i tehničku podršku te izradu poslovnih planova i projekata najviše iz Programa ruralnog razvoja. Trenutno poslujemo s preko stotinu klijenata koje uspješno vodimo kroz cjelokupan tijek projekta, od njegovog nastajanja, provedbe do završetka. Također, za naše klijente vršimo i usluge savjetovanja i izrade projekata iz drugih fondova kao što su Europski strukturni i investicijski fondovi.

Uz navedeno, tvrtka se bavi izradom gospodarskih planova, investicijskih studija i td.

Višegodišnje iskustvo, dokazano u preko 100 uspješno odrađenih  i certificiranih projekata, govori i o visokoj stručnosti tvrtke. Ujedno, naši brojni zadovoljni klijenti stvaraju nam obavezu biti stalno u vrhu, neprekidno se educirati i napredovati, te na taj način opravdati njihovo povjerenje u našu stručnost.

Svojim klijentima nudimo stručnu uslugu i zajedno gradimo odnos obostranog povjerenja kako bi što bolje udovoljili zahtjevima i potrebama klijenata. Naša prednost je u tome što naši klijenti mogu na jednom mjestu dobiti kompletnu uslugu upravljanja kvalitetom. Svjesni smo važnosti kvalitete usluge za uspjeh poslovanja i zato želimo biti i Vaš pouzdani partner u upravljanju kvalitetom u vašim organizacijama.